Haussa työelämän uudet taidot? Innostavat ja käytännönläheiset työpajamme soveltuvat niin oppilaitoksille, organisaatioille kuin työhakijoillekkin. Tutustu alta työpajoihin ja ryhmävalmennuksiimme, ja siivitä osaamisesi lentoon:

LinkedInin tehokas käyttö

Työpajassa opit luomaan vahvan ja toimivan LinkedIn profiilin tai parannat olemassaolevaa profiiliasi, opit sanoittamaan osaamistasi ja saat parhaat keinot LinkedInin hyödyntämiseen asiantuntiatyössä, työnhaussa ja verkostojen luomisessa.

Pitchaus

Innostu ja onnistu myyntipuheessa. Työpajassa opit, mistä onnistunut pitchauskoostuu ja saat varmuutta osaamisesti tai tuotteesi myyntiin.

Kuvittaminen kätevästi

Työpajassa opit, kuinka luot helposti ja nopeasti kuvallista materiaalia (kuten tapahtumakuvia, esitteitä ja kutsuja) itsesi ja organisaation käyttöön. Aiempaa osaamista kuvallisen materiaalin tuottamisesta et tarvitse. Sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat buustata sometyöskentelyäsi, sekä sinulle, joka vastaat organisaation viestinnästä.

Videotyöpaja

Työpajan aikana opit, kuinka suunnitella, kuvata ja editoida yksinkertainen video esimerkiksi työnhakua tai tapahtuman esittelyä varten.

Työpajat ja ryhmävalmennukset sopivat 5-10 henkilölle. Kesto 1-2 tuntia, ja voit myös yhdistää useasta työpajasta laajemman kokonaisuuden.

Hinnat

Alkaen 790€ per työpaja + matkakustannukset Helsingin ulkopuolelle.

Hinta ei sisällä työskentelytiloja.

Suosituksia

"Parasta oli hyvä tunnelma ja rentous joka sai vapautumaan ja ylittämään profiilin päivittämistä ja linkkarin käyttöä vaanivat esteet. Paljon erinomaisesti kiteytettyä asiaa linkkarissa toimimisesta. Ei jäänyt vain luennoinnin tasolle vaan sai toimimaan konkreettisesti myös työpajan jälkeen."
Liina Tabell, Graphic fasilitator

"Olen käynyt ennen tätä varmaan viidessä eri LinkedIn-koulutuksessa ja niistä huolimatta profiilini on ollut kaaos huolimatta siitä, että teen työkseni viestintää ja somea. Profiilin konkreettinen työstäminen oli ehdottomasti parasta antia - tulipa sekin ikuisuusprojekti nyt tehtyä! Lisäksi turvallinen ja rento ilmapiiri ja kouluttajan ihana innostus todella inspriroi."
Tiina Salo, Academy of Finland

Kiinnostuitko?

Jätä viestiä tai ota yhteyttä milsa@flowa.fi