Align - työpaja on Flowan oma menetelmä tiimien välisen koordinaation ja yhteistyön kehittämiseen.

Kenelle

Align sopii paitsi ohjelmistokehitysorganisaation tiimeille, myös muille tiimimuotoisille tietotyöorganisaatioille.

Työpajan hyödyt

Työpajan osallistuvat muodostavat paremman kokonaiskuvan organisaation tarkoituksesta ja jokaisen tiimin pelipaikasta tuon yhteisen tarkoituksen mahdollistamiseksi. Lisäksi työpajan aikana identifioidaan parannuskohteita tiimien väliseen yhteistyöhön ja koordinaatioon. Sekä tietysti sovitaan jatkotoimet niiden suhteen.

Taustaa

Align - työpajamme on vuosien käytännön organisaatiovalmennustyön kiteytymä. Olemme vuosien varrella fasilitoineet useita vastaavanlaisia työpajoja eri tarkoituksiin.

💡

Työtavat

Suosittelemme että jos vain mahdollista, työpaja pidetään läsnätilaisuutena johon osallistuvat kokonaiset tiimit. Jos tämä ei ole mahdollista, on mahdollista järjestää tämä työpaja myös etätoteutuksena.

On myös mahdollista järjestää tämä työpaja kevennettynä versiona niin, että jokaisesta tiimistä on mukana vain pari henkilöä edustamassa tiimiä. Tässä tapauksessa on hyvä huolehtia siitä, että tieto tästä työpajasta ja sen tuloksista jaetaan tiimin kesken.

Valmentajamme huolehtii työpajan suunnittelusta, kulusta ja fasilitoinnista. Olemme huomanneet, että yhteiskehittely kannattaa tässäkin: otamme teiltä avainhenkilöt mukaan suunnittelemaan työpajan alkua, jossa käydään läpi organisaation tarkoitusta. Lisäksi olemme huomanneet, että tiimien tarkoituksenkuvausosiossa on hyötyä siitä, että tiimien on mahdollista pyytää tähän apua organisaation johtajilta.

Kustannukset

Tarjoamme Align-työpajaa pakettihintaan seuraavasti:

Align S

  • 1-4 tiimiä, yhteensä alle 30 osallistujaa
  • 3h työpaja
  • Hinta 2890€

Align M

  • 1-8 tiimiä, yhteensä 30 - 50 osallistujaa
  • 4h työpaja
  • Hinta 3790€

Align L

  • Yli 50 osallistujaa
  • Koko päivän työpaja
  • Kysy, räätälöidään kokonaisuus ja kustannus yhdessä

Huom! Hinnat ovat ALV 0-hintoja.

Pakettihinnat kattavat työpajojen suunnittelun ja yhteiskehittelyn asiakkaan kanssa, työpajojen fasilitoinnin sekä tuotosten kokoamisen yhteen.

Tarvittaessa voimme hankkia tilat ja tarjoilut työpajoja varten. Tästä koituvat kustannukset, samoin kuin mahdolliset matkakulut, lasketaan pakettihintojen päälle.

Valmentaja

Antti Kirjavainen

Antin työ ketterän johtamisen parissa alkoi vuonna 2008. Antti uskoo, että sitoutuminen liiketoiminnan kehittämiseen kulkee käsi kädessä uudistumiskykyisen organisaation luomisen kanssa, jossa ihmiset voivat työskennellä yhdessä ja kukoistaa. Antti on leikkisä ja ystävällinen viisauden etsijä, joka edistää ihmisten ja luonnon kukoistamista sekä terveitä suhteita niiden välillä. Antti on valmentanut monia tiimejä ja organisaatioita, mukaan lukien pankki-, media-, teleoperaattori- ja laitekehitysalueilla, sekä monilla muilla aloilla.

Ota yhteyttä Anttiin:

💡

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!